Ontdek en bespaar: 20% korting met kortingscode WEBSHOP20 ter ere van onze nieuwe website!

 

Bij EILERS International hebben we altijd gestreefd naar het bieden van de beste winkelervaring aan onze gewaardeerde klanten. Daarom zijn we verheugd om de opening van onze nieuwe website te vieren. Als blijk van waardering willen we jullie een speciale traktatie aanbieden: een exclusieve korting van 20% op al jullie aankopen via de webshop. Gebruik eenvoudigweg de kortingscode WEBSHOP20 tijdens het afrekenen en bespaar direct op je bestelling. Lees verder om te ontdekken waarom deze korting een geweldige manier is om onze nieuwe website te vieren.

  

1. Een frisse start met een nieuwe website:
Onze nieuwe website is het resultaat van toewijding en hard werken om jullie een verbeterde winkelervaring te bieden. We hebben geluisterd naar jullie feedback en hebben deze gebruikt om een gebruiksvriendelijk platform te creëren dat is ontworpen om aan jullie behoeften te voldoen. Het is een nieuwe start voor ons bedrijf en we willen dit graag met jullie vieren door middel van deze exclusieve korting.

   

2. Ontdek ons uitgebreide assortiment:
Met onze nieuwe website hebben we de mogelijkheid om jullie ons uitgebreide assortiment op een betere manier te presenteren. Of je nu op zoek bent naar bedrukte tassen, mooie pennen, innovatieve technologie of iets anders, onze website biedt een moeiteloze navigatie en een verfijnde zoekfunctie om je te helpen vinden wat je zoekt. Met de 20% korting kun je nu gemakkelijk nieuwe producten ontdekken en je favorieten tegen een gereduceerde prijs kopen.

  

3. Waardering voor onze trouwe klanten:
Bij EILERS International beseffen we maar al te goed dat onze klanten de ruggengraat van ons bedrijf vormen. We willen onze dankbaarheid tonen aan onze trouwe klanten die ons hebben gesteund tijdens onze groei en ontwikkeling. Deze exclusieve korting is een manier om onze waardering te tonen en jullie te bedanken voor jullie voortdurende steun.

  

4. Deel de vreugde met anderen:
We moedigen je aan om deze korting te delen met je vrienden, familie en geliefden. Nodig hen uit om onze nieuwe website te verkennen en gebruik te maken van de geweldige aanbiedingen die we hebben. Het is een geweldige manier om anderen te laten profiteren van de korting en hen kennis te laten maken met ons bedrijf.

  

5. Voorwaarden:

  • Korting alleen geldig op geprijsde artikelen

  • Korting niet van toepassing op Kalenders en Agenda’s

  • Alleen korting op een minimale orderwaarde van 50,00 Euro,
    excl. BTW, excl. Verzendkosten.

  • Deze actie is geldig t/m 30 juni 2023

  • Overige voorwaarden conform onze algemene voorwaarden.


6. Ga snel naar de Webshop voor jouw voordeel:

                                  Klik hier

Bij EILERS International willen we graag onze nieuwe website met jullie vieren door middel van een exclusieve korting van 20% met de kortingscode WEBSHOP20. Het is onze manier om jullie te bedanken voor jullie steun en vertrouwen. Verken onze nieuwe website, ontdek ons uitgebreide assortiment en bespaar terwijl je winkelt.

 

 

Tags: Korting

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.