Eilers International Verhuist naar Nieuw Pand en Vergroot Fulfilment Capaciteit

Het is een opwindende tijd voor Eilers International en onze gewaardeerde klanten! We hebben het genoegen om aan te kondigen dat we zijn verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand op de Handelsweg 12A in Wormerveer. Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal in ons voortdurende streven naar uitmuntendheid in fulfilmentdiensten.

 

Ruimte voor Groei en Innovatie

Ons nieuwe onderkomen biedt niet alleen meer vierkante meters, maar ook nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie. Het ruimere magazijn stelt ons in staat om nog meer fulfilmentopdrachten voor onze klanten te verwerken en hun verwachtingen te overtreffen. We begrijpen dat de wereld van fulfilment voortdurend evolueert, en met deze verhuizing willen we voorop blijven lopen door onze capaciteiten uit te breiden en te verbeteren.

 

Klantgerichtheid Blijft Vooropstaan

Bij Eilers International staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat deze verhuizing ons in staat zal stellen om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om de extra capaciteit te benutten en te zorgen voor een naadloze fulfilmentervaring.

 

Een Dankwoord aan Onze Klanten en Partners

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan al onze klanten en partners die ons hebben gesteund tijdens deze overgang. Jullie vertrouwen in Eilers International is voor ons van onschatbare waarde, en we zijn vastbesloten om dat vertrouwen te blijven verdienen.

 

Bij Eilers International zijn we gepassioneerd door fulfilment, en we kijken ernaar uit om deze passie voort te zetten in ons nieuwe pand op de Handelsweg 12A in Wormerveer. Samen zullen we de toekomst van fulfilment vormgeven en blijven streven naar succes voor al onze klanten.

 

Bedankt voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in Eilers International!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.